Geert Wilders (PVV) complimenteert gemeente Weert

WEERT – Geert Wilders (PVV) complimenteert in een Tweet de gemeente Weert met het besluit om de opvang van asielzoekers te stoppen.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) kan via het huurcontract de opvang van asielzoekers aan de Kazernelaan in Weert met twee jaar verlengen. Eigenaar HQ heeft daar geen zeggenschap over. De gemeente heeft echter besloten de opvang te stoppen. De vluchtelingen die in het asielzoekerscentrum verblijven, moeten per 15 september 2020 zijn overgeplaatst. Op die datum loopt het contract tussen de gemeente en het COA namelijk af.

Wilders
Wilders reageert op Twitter. ‘Heel goed gedaan Weert! Ik roep alle gemeenten op dit voorbeeld te volgen en alle azc’s in Nederland te sluiten. We hebben al veel te veel gelukzoekers opgevangen, het is de hoogste tijd ons geld en onze woningen weer aan onze eigen mensen te geven!’

Tweet @geertwilderspvvv

Geert Wilders (Venlo, 6 september 1963) is een Nederlands politicus. Hij is partijleider van de Partij voor de Vrijheid (PVV) en namens deze partij fractieleider in de Tweede Kamer.