Wat hebben Ikea en de bouwsector met elkaar gemeen?

WEERT – Wat hebben Ikea en de Bouwsector met elkaar gemeen. Demografische ontwikkelingen, klimaatveranderingen, gevolgen voor het milieu en een overspannen huizenmarkt drukken hun stempel op de bouwsector.

Hoe houd je je als bouwer staande in deze hectische wereld waarin aan steeds zwaardere eisen moet worden voldaan? Sterker nog: hoe ontwikkel je in deze markt? Allereerst moet je lef hebben, daarnaast oog voor innovatie en tenslotte moet kwaliteit altijd voorop staan.

Vooruitziende blik
Expert-Group past in dat plaatje. Niet in de laatste plaats door de altijd vooruitziende blik van eigenaar Nuri Sogukcesme. Terwijl aan de Parallelweg in Weert het speelse ontwerp van het nieuwe kantoor steeds meer vorm krijgt, ligt de focus bij Expert-Group op de toekomst. Expert-Group, ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en investeert in slimme oplossingen: duurzaam en toekomstbestendig.

Daarom komt op uitnodiging van Expert-Group Ali Osman, de eigenaar van Maks Technology uit Izmir, Turkije, naar Nederland. Bij Hotel Brasserie Antje van de Statie geeft hij aan een groep genodigden uit de bouw en van de gemeente een presentatie over een modulair bouwsysteem, waarmee een normale woning in slechts zes uur kan verrijzen.

Van Zweedse gehakballetjes naar Turkish Delight
Een woning die als bouwpakket op de site arriveert en in no time verrijst tot een gebouw: duurzaam, betaalbaar en snel… Kan dat echt? Jazeker. Laat het met een gerust hart aan Expert-Group over om deze partner op de Nederlandse markt te introduceren.

Nieuwsgierig geworden?
Kom op 20 februari om 9:00 uur naar Antje van de Statie. Onder het genot van een kopje koffie praten we je graag bij. Wel stellen we een aanmelding op prijs via: [email protected] onder vermelding van: Presentatie Maks Modulair Bouwen. Mis het niet.

Vorig artikelOud-bandleden Elvis Presley keren terug naar het Munttheater
Volgend artikelInspirerende ontbijtsessie voor ondernemers Leudal