Boorebroêloft verplaatst naar foyer Munttheater

Boorebâl 2019

WEERT – Maandag 10 februari vindt het traditionele Boorebâl plaats in de Weerter binnenstad. De weersvoorspellingen zijn niet erg rooskleurig en men verwacht maandag regen en storm. Reden voor VV de Rogstaekers om voorzorgsmaatregelen te treffen en de bruiloft te verplaatsen van de Markt naar de foyer van het Munttheater.

Vanaf 19:00 uur is de foyer geopend en is iedereen van harte welkom. Om 19:30 uur start de ceremonie en wordt het boerenbruidspaar van 2020 bekendgemaakt. Daarna worden zij door de deken en door Stadspreens Tim I in de onecht verbonden. Aansluitend aan de bruiloft trekt het gezelschap de stad in en zal diverse cafés aandoen.

Voorafgaand aan de bruiloft kan er op diverse plekken in de stad ‘booremoos’ worden gegeten. Gedurende de avond bieden enkele cafés mooie artiestenprogramma’s en is het feest in de stad. Om 0:00 uur zal het bruidspaar weer worden ontbonden.

Vorig artikelGruuëts vastelaovendj in Rooj
Volgend artikelCheque voor ‘Gaan voor Goud’ van LEO club Weert