Ernst, Bobbie en de rest binnenkort te zien in het Munttheater!

WEERT – In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal.

Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt!

Voor andere voorstellingsdata bij jou in de buurt kijk op theaterdichtbij.nl

Datum: Zondag 16 februari
Aanvang: 13:00 & 16:00 uur
Kaarten & meer informatie: https://www.munttheater.nl/agenda/ernst-bobbie-en-de-rest-1300uur/