Sem Aipassa opent ‘De Kickboksschool’

Sem Aipassa kickboks- en personal trainer.

WEERT – Deze week opende de deuren van ‘De Kickboksschool’ een initiatief van Weertenaar Sem Aipassa.

“Mijn achtergrond is professioneel kickboksen. Ik ben nog steeds actief, op het hoogste niveau. Maar ik ben nu 36 jaar oud en wil niet heel lang meer doorgaan met wedstrijd boksen. Ik zag hier een mooie business in.” Mijn cliënten reageren stuk voor stuk zeer positief. Logisch, want kickboksen heeft alles in zich. “De sport is populair geworden. Je verbetert je conditie, je valt af, je wordt sterker, je krijgt meer zelfvertrouwen. Daardoor haal je er veel voldoening uit. En het neemt slechts een uur van je tijd in beslag.”

De kickboksschool is gericht op kickboksen en bokszaktrainingen, die toegankelijk zijn voor jong en oud (vanaf 12 jaar) en op elk niveau. Verantwoord fit worden en-/of blijven in een sfeervolle omgeving waar aandacht en techniek voorop staat. Het plan is om in de toekomst ook lessen aan te bieden voor kinderen onder 12 jaar.

De nieuwe locatie van ‘De Kickboksschool’ is de Fuutstraat 6 in Weert.
https://www.facebook.com/dekickboksschool/ 

 

Vorig artikelHeroriëntatie voortgezet onderwijs Weert
Volgend artikelRoermond zoekt deelnemers voor het ‘Experiment Integraal Budget’