Gianni en Melissa uit Weert doen mee aan ‘Temptation Island’

Gianni (27) & Melissa (23) uit Weert. Beeld © RTL / VIJF

WEERT – De vier deelnemende koppels van het populaire tv-programma Temptation Island zijn vandaag bekendgemaakt. Onder hen bevindt zich ook het Weerter koppel Gianni van der Bruggen (27) en Melissa van de Vin (23).

In Temptation Island vijf koppels gaan de ultieme relatietest aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders en verleidsters op een tropisch eiland.

Koppel uit Weert
Hoewel Gianni en Melissa elkaar pas een jaar kennen, wonen ze bijna hun hele relatie samen. Het gebrek aan vertrouwen speelt vanaf het begin een grote rol. Gianni is tijdens hun relatie namelijk de fout in gegaan en Melissa vindt dat haar partner moet bewijzen dat hij voortaan wél te vertrouwen is. Het is dus aan Gianni om het vertrouwen van Melissa terug te winnen. Of dat gaat lukken, is vanaf 26 februari op RTL5 te zien.

Vorig artikelBureau Berenbroek voert integriteitsonderzoek naar Heijmans & Kadra uit
Volgend artikelHeroriëntatie voortgezet onderwijs Weert