Hieërezitting Wieërt 2020 gaat niet door

WEERT – De organisatie van Hieërezitting Wieërt heeft, ondanks een goede programmering en vele weken voorbereiding, jammer genoeg moeten besluiten dat de editie van 2020 geen doorgang kan vinden.

Dat schrijft de organisatie op de Facebookpagina. ‘Het evenement is bij nader inzien te laat op de agenda komen te staan, daardoor zijn er op zondag 9 februari al (te) veel andere carnavalsactiviteiten gepland.’

Annulering
Er zijn een flink aantal kaarten en tafels verkocht in de voorverkoop, toch liggen de kosten van een evenement van deze omvang veel hoger. ‘We kunnen helaas niet break-even draaien, vandaar de annulering van editie 2020. Voor 2021 zijn we echter zeker van plan om de Hieërezitting Wieërt een vervolg te geven. De verkochte kaarten en tafels worden uiteraard volledig terugbetaald. Mensen die reeds kaarten gekocht hebben zijn inmiddels geïnformeerd per e-mail over de terugbetaling.

Er zou een middagvullend muzikaal programma plaatsvinden met verschillende artiesten, begeleid door ‘Die Heimat Kapelle’. Op het podium waren optreden van diverse artiesten gepland zoals Helene Fisher (Caro), The Diva’s, Eefje Polman en Berry Knapen.