GroenLinks blaast nieuw leven in Weert en Nederweert

eerste bijeenkomst GroenLinks beweging Weert en Nederweert

WEERT | NEDERWEERT – Janna Wielders, Ibrahim Doslu en Marieke Manders, willen de GroenLinks beweging in Weert en Nederweert nieuw leven inblazen. Men vindt het belangrijk dat er een frisse wind gaat waaien voor iedereen in Weert en omstreken!

GroenLinks staat voor schone energie, een groene economie, eerlijk delen, en een ontspannen samenleving waarin men zoekt naar wat bindt in plaats van wat ons scheidt.

Verandering is mogelijk als we het samen doen. Men hoopt dan ook zoveel mogelijk mensen van alle wijken, dorpen, leeftijden en kleuren te verwelkomen. De bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 8 februari van 14:00 tot 16:00 uur in “de tuinkamer” van Theater de Huiskamer, Wilhelminasingel 10b, te Weert.

 Als je wilt komen, meld je dan even aan via deze link.