Anne-Fleur haalt ruim twee duizend euro op voor Australische koala’s

WEERT – Zapp Your Planet: SOS Koala heeft wel 145.027,91 euro opgehaald voor de koala’s in Australië! Kinderen konden zaterdag de hele dag geld brengen naar de studio van het programma.

In de afgelopen week zijn honderden kinderen al in actie gekomen om de pluizige buideldieren te helpen. Zo haalde Anne-Fleur Janssen (7) uit Weert haalde al meer dan 2.000 euro op met haar collectebus! Maar ook zaterdag zaten veel kinderen niet stil. Door het hele land worden er de meest uiteenlopende acties gehouden. Welke dat waren, mochten ze zelf weten.

Wat gaat er met het geld gebeuren?
Zapp Your Planet is deze actie gestart met het WNF. Het WNF kan met het geld speurhonden inzetten om koala’s op te sporen. Of ze geven het geld door aan speciale ziekenhuizen voor koala’s en andere dieren die gewond zijn geraakt door het vuur. Ook zullen van de opbrengst straks weer bomen worden geplant in Australië. Dan kunnen de dieren daar na de branden weer in wonen!

Vorig artikelGEWELDIGE START TURNERS TENSOR
Volgend artikelOplossing 10 verschillen van Huub Coenen