Derde Vinyl–Luister-Spot met vijf interessante gasten

Foto: Rob Timmermans

WEERT – De derde editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt plaats op zondag 26 januari in Theater de Huiskamer. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis. Gasten tijdens deze editie zijn: Franca Jansen (59, zorgassistente Kleinschalig Wonen WoZoCo Hushoven); Gerard Kessels (72, o.a. journalist, columnist Dagblad Limburger); Joep Jacobs (18, 6e-jaars leerling op het Het College; magazijnwerker); Mariëlle Renkens (52; GZ-psycholoog ouderenzorg); Richard de Hoop (58, o.a. professioneel spreker/praatjesmaker, ondernemer en zanger).

De presentatie is in handen van Harrold Verheijen en Jos de Graaff. In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’. Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl (en vintage apparatuur).

Gratis
Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.15 uur is er nog een gezellige nazit met veel muziek. De volgende drie bijeenkomsten zijn op de zondagen 16 februari en 29 maart 2020. Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ’50 t/m heden. Alle genres rock & roll, pop, rock, metal, soul, country, blues en jazz) kunnen aan bod komen.