Raf Raaijmakers en Lisa Napo jeugdboorebroeëdspaar de Schäöpkes

WEERT – Op ‘t Lemkesbâl van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud is afgelopen zaterdag 11 januari het Jeugdboerenbruidspaar bekend gemaakt. Raf Raaijmakers en Lisa Napo.

Het bruidje Lisa woont aan de Heerlijkheidlaan en is een dochter van Pascal Napo en Elly Creemers. Ze is gek op handballen en dat doet ze bij HV Rapiditas. Ze danst, kwebbelt, shopt en doet graag Tik Tok met haar vriendinnetjes. Ook speelt ze graag dwarsfluit. Lisa is geboren op Carnavalszondag en zo wist ze haar moeder van het Carnaval vieren af te houden. Ze studeert op Basisschool “Aan de Bron” in groep 6.

De bruidegom Raf woont aan de Pimpelmeeshof en is een zoon van Roel Raaijmakers en Natasja Hendriks. Gamen en kickboksen zijn zijn lust en zijn leven. Samen met zijn vriendjes speelt hij graag buiten, bouwen ze hutten en gamen ze. En als hij moe is van al dat spelen dan leest hij graag geschiedenisboeken. Raf zit in team 4a van OBS “De Graswinkel”

Op 01 februari a.s. zullen ze in de onecht worden verbonden door Jeugdvorstin Jamie. V.V. De Schäöpkes wil jullie dan ook van harte uitnodigen om dit feest samen met ons te komen vieren. De avond begint om 19.11 uur en duurt tot 23.00 uur. Dit alles zal plaats vinden in Gemeenschapshuis Groenewoud, Kesselstraat 28. De entree is gratis!!

Vorig artikelJoris I Linders jeugdpreens van de Schäöpkes
Volgend artikelRaadslid Goubet stapt over naar Weert Lokaal