The Bruceband komt naar Someren!

WEERT – Op 18 januari is het zover, dan heb je kans op een geslaagde avond bij OJC Comeet. De allerbeste Bruce Springsteen tributeband keert na 4 jaar terug naar Someren, voor een weergaloos optreden, een hele avond lang. Na veel shows in binnen- en buitenland, gaan zij nu daar het publiek entertainen met alle grote hits van The Boss.

Europa’s nr. 1 Bruce Springsteen tributeband is unaniem The Bruceband. De band begon ongeveer 15 jaar geleden en bestaat uit zeven zeer ervaren muzikanten. Na een indrukwekkend aantal optredens is The Bruceband een gewaardeerde gast op festivals en verschillende andere podia.

Bij een Bruceband optreden krijg je echt wat je verwacht: sluit je ogen en je ervaart het geluid en de sfeer van een echt Bruce Springsteen & the E-Street band concert. Het is een groot feest en afwisseling op en rond het podium, dat ook ontroerende momenten kent. Naast de beroemde hits, speelt de band ook andere nummers van de Amerikaanse rasartiest.

Zij hebben ook opgetreden met leden van de echte band en net als het origineel, is de Bruceband een echte live-band die je “altijd in je leven had moeten zien”. Ga uit van een avondvullende show, van minstens 3 uur non-stop songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen! Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.ojccomeet.nl of bij Primera Someren. Aanvang 21.00 uur.