Snertwandeling in Weerterbos

WEERT – De jaarlijkse snertwandeling  vindt  plaats op zondag 26 januari 2020. Ook dit jaar weer in het Weerterbos.

Er is een keuze uit een 4 – tal routes, met een lengte van 4 km tot 11 km, deze routes  zijn te koppelen. De routes zijn niet gepeild, ze worden gelopen  aan de hand van een duidelijke beschrijving. Bovendien krijgt U op papier uitleg over het Weerterbos  en de bezienswaardigheden tijdens de wandelroutes.

De routes lopen langs De Oude Graaf, het Grenskerkmonument, de Grashut en de Uitkijktoren en gaan hoofdzakelijk door het bosgebied. De start is tussen 10.00 uur en 12.00 vanuit Wandel – en Fietscafé Peerkesbosch.

De kosten voor de wandeling ( inclusief de snert ) bedragen 5 euro per persoon Kinderen tot 12 jaar betalen 2,50 euro.

Gelieve te parkeren op het parkeerterrein van Peerkesbosch. Wij verzoeken om zich, indien mogelijk, vooraf aan te melden bij het Natuur – en Milieucentrum de Ijzeren Man te Weert (tel.nr. 0495 – 524893 ), of via e-mailadres: [email protected] Na afloop kunt u genieten van snert met brood en spek. Inlichtingen bij Bert Timmermans  (0495 – 633997)