Jany Stals kersverse prins van Vreug Of Laat

WEERT – Als kersverse prins van Vreug Of Laat werd de 23- jarige Jany Stals I gepresenteerd. Prins Jany woont op de Molenweg te Laar. En is vaak te vinden op de Steutenweg in Nederweert- eind bij zijn vriendin Ester Boonen.

Jany is het dagelijks leven eigenaar van  Stals Loonbedrijf & Handelsonderneming in Weert. Hij verzorgt in zijn bedrijf het loonwerk en container verhuur. De hobby’s van prins jany zijn festivals bezoeken zoals de zwarte cross, vv. gekkewerk en houdt van gezelligheid met vrienden en kennissen.

Geen onbekende met de carnaval
Prins Jany is geen onbekende in de Weerter carnaval, hij was in 2018 getuige van het boerenbruiloft van vv de Moezevangers op Laar, organiseert de Wieerter 11 en is sinds 2014 lid van vv Gekkenwerk.

Adjudanten
De prins word begeleid door Ester Boonen de vriendin van Jany, Sven Lemmers &  Esmee van Deurzen en Niels van de Kruys.

Devies
De prins zal het seizoen bij Vreug of laat voorgaan onder zijn devies: Met dees daag blieve de tractors inne schop en goan vea beej vreug of laat veur op! Prins Jany heeft ‘het gekke loenwerkerke als huisorde ingesteld. Tijdens zijn officiële regeerperiode, die met zijn receptie op Zaterdag 8 februari 2020 begint, reikt hij de orde uit.