The Three Degrees komt naar de ECI Roermond

three degrees

ROERMOND – Donderdag 19 maart betreedt The Three Degrees het ECI podium in de popzaal. Met hun prachtige soulvolle stemmen geven zij na 30 jaar touren nog altijd een fantastische show.

Als je de naam The Three Degrees hoort, denk je aan drie schoonheden met sprankelende choreografieën en stemmen als nachtegaaltjes. En natuurlijk aan hun grootste hit: When Will I See You Again, waarmee ze Europa, de Verenigde Staten en zelfs Japan veroverden. Dankzij deze en hits als Dirty Ol’ Man – nummer 1 in Nederland en Year of Decision veegde ze concurrentie met speels gemak onder het tapijt. Ze waren de supremes van het discotijdperk!

The Three Degrees werd in 1963 opgericht door vriendinnen Helen Scott-Legends en Valerie Holiday. Samen met Freddi Poole coverden ze al snel de hele Verenigde Staten met hun fantastische shows: van de Copacabana tot aan New York. In 2006 werden ze uitgeroepen als langst bestaande vrouwelijke groep ooit door het Guinness Book of Records. En ze zijn het touren nog steeds niet beu; na ruim 50 jaar treden zij nog steeds met evenveel energie op!

Afterparty Funky Force
Na het optreden zet The Funky Force het feestje nog even door! Bekend van hun eigen concept SHAKEDOWN, geven DJ Fun Quichot, DJ Skizm & DJ Koenie de avond nog een extra shot Funk, Soul en R&B. Met oude krakers en nieuwe pareltjes sluiten we de avond dansend af.

Voor meer informatie over het concert van The Three Degrees kijk op www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/the-three-degrees

Vorig artikelEen geweldige start van de ‘Hema IJzeren Man loop’ in het nieuwe jaar
Volgend artikelStart aanleg fietspad Heldenseweg in Neer