Hieërezitting Wieërt 2020 in de Poort van Limburg

WEERT – Sinds tijden wordt er dit jaar weer een Hieërezitting georganiseerd, op zondag 9 februari in de Poort van Limburg. Giga Entertainment heeft in samenwerking met een aantal Weerter ondernemers en verenigingen het initiatief weer opgepakt.

Er zijn zowel losse toegangskaarten te koop alsook een volledig tafel-arrangement voor 10 personen. Traditiegetrouw krijgt iedereen bij de ontvangst eieren met spek geserveerd om alvast een goede bodem te leggen.

Programma
Er is een middagvullend muzikaal programma met verschillende artiesten, begeleid door ‘Die Heimat Kapelle’. Op het podium treden diverse artiesten op zoals; Helene Fisher (Caro), The Diva’s, Eefje Polman, Berry Knapen en uiteraard nog veel meer. Het programma wordt op ludieke wijze gepresenteerd door Ed en Frans.