Een geweldige start van de ‘Hema IJzeren Man loop’ in het nieuwe jaar

Klaar voor de start van de eerste loop in 2020

WEERT – Zondag 5 januari heeft de eerste “Hema IJzeren Man Loop” van 2020 plaats gevonden. Weer stonden de lopers in grote getale aan de start.  Voor de start werden eerst 2 jubilarissen geëerd. Twan Hendrix heeft al 100 keer deelgenomen en Nettie Frenken zelfs 300 keer. Een  heel knappe prestatie. Ze gaven trouwens aan dat ze bleven meedoen, op  naar de 200e – (Twan)  en de 400e (Nettie) keer.

Ook werd vandaag de ATB verloot onder de deelnemers die in 2019 acht  keer of meer hadden deelgenomen. Deze prachtige fiets, die beschikbaar was gesteld door Richard van Alphen Tweewielers, werd na een spannende loting gewonnen door Henny Houben uit Weert. Henny  kon dus na afloop van deze loop als trotse eigenaar met een prachtige fiets naar huis toe.

Ook werd buiten Wertha bier, Bier en Spijzenzaal Dennenoord, Posno Sport als nieuwe sponsor aangekondigd. Zeer belangrijk voor de continuïteit van deze loop.

Na een wat langer intro deze keer gaf, de speaker aan dat ze eindelijk konden gaan lopen. Dit was voor de allerkleinste, die al langer in de startblokken stonden, het teken om flitsende start te maken. Wat iedereen verraste.

Goed loop weer en een gezellige sfeer maakte van deze loop weer een feestje.
De volgende loop is op zondag 2 februari  2020.

Fotoreportage: Rob Timmermans

Vorig artikelHieërezitting Wieërt 2020 in de Poort van Limburg
Volgend artikelThe Three Degrees komt naar de ECI Roermond