Opfriscursus Verkeersregels VVN afd. Nederweert

NEDERWEERT – Neemt u deel aan het verkeer en wilt u graag eens bijgespijkerd worden over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen over veiliger, zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu uw kans. Voor inwoners van de gemeente Nederweert wordt een VVN opfriscursus georganiseerd van 3 dagdelen van 2 uur per dagdeel.

Geef u HIER >> op

Een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland praat u onder het genot van een kopje koffie of thee bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, gewijzigde verkeersregels enz. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter.

Meldt u zich tijdig aan want vol is vol. U wordt geacht alle 3 de theorielessen aanwezig te zijn. Een praktijk rit in eigen auto is ook mogelijk, hierover meer info tijdens de theoriecursus.

WanneerDonderdag 5, 12 en 19 maart 2020
WaarVergaderzaal Sportcentrum De Bengele
De Bengele 8
Nederweert
TijdVan 20.00 tot 22.00  uur
Kosten€ 15,00 voor 3 avonden incl. koffie/thee

 

U kunt zich aanmelden, tot 23 februari 2020 middels de inschrijf bon of per mail    [email protected]

U ontvangt, zodra uw betaling ontvangen is, een bevestiging van uw deelname aan de cursus 2020.