Tino Martin treedt op met de trots van de provincie

LIMBURG – Tino Martin gaat op tour. De populaire Nederlandse zanger reist komend jaar met liveband door de twaalf provincies die ons land telt. In elke provincie wordt hij vergezeld door grote namen uit de provincie.

De tour start op 17 april in Kerkrade. Tijdens dit eerste concert staat Tino Martin op het podium met onder meer Beppie Kraft, DJ Coenio, Erwin Live, Henk & Ton en Marleen Rutten. Bezoekers kunnen rekenen op een evenement waar nog lang over zal worden nagepraat, inclusief liveband en spectaculaire lichtshow.

Het event, getiteld Tino Martin Meets Limburg, vindt plaats op 17 april 2020 in de Rodahal in Kerkrade. De kaartverkoop start op maandag 23 december om 19:00 uur via Tinomeets.nl. Early Bird-tickets gaan in de verkoop voor €26,50 exclusief servicekosten.

Er zijn ook VIP-tickets verkrijgbaar, waarbij je kunt genieten van een eigen balkon met bar, eigen ingang, vijf gratis drankjes, hapjes en het allerbeste uitzicht op het podium.
Binnenkort wordt er meer bekendgemaakt over de andere data en locaties van de tour.

Tino Martin
Tino Martin tekende in 2013 een contract bij Studio One, wat resulteerde in het nummer Doe Wat Je Wil. Ook de jaren daarna bracht de zanger meerdere singles uit. In 2015 verscheen zijn debuutalbum Jij Liet Me Vallen. De plaat stond wekenlang in de Album Top 100 en de nummers werden miljoenen keren gestreamd. Met maar liefst 400 optredens was Tino Martin de meest geboekte artiest van 2015.

Begin 2016 ontving de zanger een Edison. Grote shows in de HMH en Ziggo Dome volgden. In 2017 kwam zijn tweede album Hoe Ik Het Zie uit. Een jaar later was het tijd voor Tino’s derde album getiteld Thuis Komen Pas De Tranen.

Eind 2018 was Tino Martin te zien in het tv-programma Beste Zangers, waar hij collega’s en kijkers wist te ontroeren met een aantal prachtige covers.

Over ‘Tino Martin Meets Limburg’
Datum: 17 april 2020
Locatie: Rodahal, Kerkrade
Tijd: 20:00 uur tot 02:00 uur
Minimale leeftijd: 18+
Website: Tinomeets.nl
Directe ticketlink: https://eventix.shop/7b9maw3f
Start kaartverkoop: 23 december 2019 om 19:00 uur