Kinderpretland wordt Kidsplaza

WEERT – Mascotte Timboe komt vanaf januari 2020 in Weert spelen. Kinderpretland verandert haar naam naar KidsPlaza Kinderspeelpaleis. Je kunt nu met hetzelfde kaartje op 3 plekken spelen! Het wordt na de locaties in Helmond en Vught het derde en grootste KidsPlaza Kinderspeelpaleis.

KidsPlaza Weert wordt de nieuwe naam van het bestaande Kinderpretland. Al in 2018 is Kinderpretland overgenomen door Laco Recreatie BV. Sindsdien vinden er veel ontwikkelingen plaats in de binnenspeeltuin van 2000 m2. We nodigen dan ook iedereen van harte uit!

Nieuwe beleving
Nadat in mei de speeltoestellen en horeca zijn uitgebreid (een supergrote peuterhoek, een nieuw speeltoestel, een indoor basketbal- en voetbal area, trampolines, interactieve vloer etc.), is het nu tijd om meer sfeer in de speeltuin aan te brengen! De unieke KidsPlaza sfeer wordt in de binnenspeeltuin aangebracht.

Nieuwe naam én nieuwe mascotte!
Met het wijzigen van de naam neemt Timboe, mascotte van KidsPlaza, zijn intrek in Weert. Deze vrolijke aap kan niet wachten om kennis te maken met de kinderen uit Weert en omgeving. Daarom geeft hij een housewarming op donderdag 2 januari om 10.30 uur. Hij zorgt dat de ranja klaarstaat en dat zijn vacht geborsteld is voor de vele foto’s. Iedereen is van harte welkom!

Mooi nieuw en ook gezellig vertrouwd
Behalve de overgang naar een nieuwe naam en een opfrissing van look & feel veranderd er verder niets aan de binnenspeeltuin. Vrijkaartjes en 10-rittenkaarten zijn nog gewoon geldig. Men kan ook de Kinderpretland tien ritten kaart (gratis) omwisselen voor een KidsPlaza rittenkaart. Hiermee kan men ook in Helmond en Vught gaan spelen.

 

Vorig artikelJanuari Australiëmaand bij Bibliocenter Weert – We gaan ‘Down Under’
Volgend artikelWeertse Saskia van Rijt zeilt mee in de Rolex Sydney Hobart Yacht Race