Santa walk: Weert kleurde rood

Rotary Santa Walk ‘the Quest Edition'

WEERT – In de binnenstad van Weert liepen zondag maar liefst 150 kerstmannen, vrouwen en kinderen. Ze werden vooraf gegaan door de percussiegroep van Harmonie Weert-Zuid. Voor het derde jaar op rij werd de Rotary Santa Walk georganiseerd.

De Santa Walk, dit jaar als ‘the Quest Edition’, was een speur- en puzzeltocht met allerlei verrassende opdrachten, leuk voor zowel kinderen als volwassenen, door de Weerter binnenstad. Stadscafé ‘De SooS zorgde ervoor dat de deelnemers een heerlijke warme wafel ontvingen.

De Santa speurtocht is een initiatief van Rotary Club Weert. Met dit evenement werd ruim 10.000 opgehaald voor het goede doel. O.a. een mantelzorgconcert van Harmonie St. Joseph Weert-Zuid en een Water & Sanitation project in Afrika.

Kerstconcert
In de dekenale Sint Martinuskerk werd een kerstconcert door Harmonie Weert-Zuid gegeven.

Foto’s Mario de Heer en Rob Timmermans

Vorig artikelEynder Pieck Festeyn
Volgend artikelVinyl-Luister-Spot