Vinyl-Luister-Spot

WEERT – Zondagmiddag vond in Theater de Huiskamer de tweede editie, van dit seizoen, plaats van ‘Vinyl-Luister-Spot’. Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl (en vintage apparatuur).

In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen.

Gasten tijdens deze editie waren: Jan Wolter (60, docent Nederlands, frontman ‘Rhei’ en ‘The Brood’), Frank Hurkmans (54, Director Consultancy Services High Tech industry bij CGI); Bob Stultiens (verkoop/Mila-Trainer); Phil Aspers (32, muziekafdeling BCM Music Systems / DJ / Presentator) en Rob Greijmans (53, IT Business Consultant). De presentatie was in handen van Jan Leenders en Jos de Graaff.

Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl of via een mail naar Jos de Graaff: [email protected].

Foto’s: Rob Timmermans

Vorig artikelSanta walk: Weert kleurde rood
Volgend artikelJanuari Australiëmaand bij Bibliocenter Weert – We gaan ‘Down Under’