Tram top 2000

zaterdag 28 december i.s.m. DJ Phil Aspers

DJ Phil Aspers

WEERT – Na het succes van het afgelopen jaar organiseert café Tramhalt zaterdag 28 december a.s.  van 16.00 uur tot 02.00 uur i.s.m. DJ Phil Aspers voor de 2e maal het evenement “TRAM TOP 2000”.

Bezoekers kunnen deze dag – tegen betaling van een donatie van minimaal € 2,00 – een plaat kiezen uit de “TRAM TOP 2000”. Ook is het mogelijk om met vrienden, familie of collega’s van het werk (reeds vooraf) een bedrag in te zamelen en samen uw favoriete nummer uit de “TRAM TOP 2000” te kiezen. Zoals in de originele TOP 2000 zal er ook ruimte zijn voor nummers naar vrije keuze.

De totale opbrengst van de donaties wordt dit jaar geschonken aan het “Vrouw Moeder Kind centrum van het Sint Jans Gasthuis” en is bestemd voor de aanschaf van een buidelstoel voor de Couveuse-unit, waar kinderen verblijven die te vroeg geboren zijn.

 De volledige lijst met alle nummers van de “TRAM TOP 2000” zal binnenkort te vinden zijn op de facebookpagina van Café Tramhalt en in het café zelf. Blijf ons dus volgen.

Dus… doe mee en kom op 28 december a.s. naar café Tramhalt. Doneer en kies JOUW plaat, zodat we er samen een geweldige muzikale dag van maken en tot een fantastisch bedrag komen bestemd voor het genoemde goede doel.

 

Vorig artikelStan Ockers, vorst van de Rogstaekers legt functie neer
Volgend artikelGeslaagde Oudjaarswedstrijd van ReddingsBrigade Weert