Oudjaarswedstrijd ReddingsBrigade Weert

Oudjaarswedstrijd van de ReddingsBrigade Weert

WEERT – Morgen zaterdag, 14 december, vindt de jaarlijkse Oudjaarswedstrijd van ReddingsBrigade Weert plaats. Zwemmers en zwemsters van 7 tot en met 14 jaar komen in teams in actie. Ze komen uit heel Nederland en uit Duitsland en strijden in Weert om een podiumplaats met bijbehorende medaille.

De zwemmers zullen tijdens deze Oudjaarswedstrijd ringen, poppen en elkaar vervoeren, een wisselslagestafette zwemmen en het spannende onderdeel lijnredding uitvoeren. Alle onderdelen worden in teams van vier personen gezwommen. Bij deze wedstrijdonderdelen staat het Zwemmend Redden centraal.

Tijdens en na de wedstrijd worden er prijzen uitgereikt en worden diverse zwemmers gehuldigd, waaronder de medaillewinnaars van de Nederlands kampioenschappen individueel en voor teams. De zwemmers strijden natuurlijk voor een medaille, maar ook voor een goede plek in het totaalklassement, waarin in januari de resultaten van de Nieuwjaarswedstrijd worden meegenomen. Tijdens deze wedstrijd op zaterdag 11 januari 2020 zijn de junioren-, senioren- en masterteams aan de beurt om de felbegeerde eerste plaats te behalen en hun plaats in het totaalklassement te verdedigen.

Het belooft weer een spannende en gezellige wedstrijd te worden en u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! Toegang is gratis. De wedstrijd zal plaats vinden in het wedstrijdbad van Zwembad ‘’De IJzeren Man’’ te Weert.

Programma 14 december 2019:
14:30 uur Opening van de wedstrijd
14:40 uur Aanvang van de wedstrijd
17:15 uur  Einde van de wedstrijd
ca. 17:30 uur Prijsuitreiking in het zwembad

Vorig artikelWeerter wethouders bezoeken Mainwork
Volgend artikelWethouder Martijn van den Heuvel heropent Nieuwe Markt Weert