Kerstoptredens zanggroep Vocus

Zanggroep Vocus

WEERT – De dames van Zanggroep Vocus uit Weert met Marijke Berkers als dirigente hebben de komende kerstperiode twee optredens op het programma staan.

Op donderdag 19 december verzorgen ze vanaf 19.00 uur een Kerstviering in Woon- en zorghuis Scheyvenhof in Heythuysen, met sfeervolle kerstnummers (meezingen mag!) afgewisseld door gedichten en kerstverhalen.

Op zondag 22 december is Zanggroep Vocus te beluisteren tijdens de Oecumenische Kerstsamenzangdienst, aanvang 16.00 uur, in de Bethelkerk, Maaspoort 30 in Weert.

Een mooie gelegenheid om de Kerst sfeervol te beginnen én om Zanggroep Vocus eens te komen beluisteren. Je mag ook altijd een keer binnenlopen tijdens een repetitie, elke donderdagavond (behalve in de schoolvakanties) van 19.30 tot 21.30 uur bij RICK aan de Wilhelminasingel 12 in Weert. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op de website www.zanggroepvocus.nl of op Facebookpagina www.facebook.com/Vocusweert.