Een eerste stap naar een off- en online platform voor Limburgse jongerenraden

ROERMOND – Het Jongeren Netwerk Limburg heeft de eerste stap gezet naar een platform voor Limburgse jongerenraden. Zes november vond de bijeenkomst van Young Perspective My Town plaats in De Graasj te Roermond.

Dit was een workshopavond voor Limburgse jongerenraden. Er waren vier jongerenraden aanwezig om meer te leren over het thema “communicatiestrategieën”. Na gezellig samen te hebben gegeten heeft een spreker van een communicatiebureau, Attacom- Otto van de Sanden, de jongeren vertelt over zijn ervaringen met communicatie en hen allerlei tips gegeven. De jongerenraden hebben ook elkaar geïnspireerd en zijn meer over elkaar te weten gekomen. Het programma werd afgesloten met een netwerkborrel en een verrassing van het JNL: een advertentietegoed waarmee de jongeren hetgeen ze hebben geleerd meteen kunnen toepassen.

Al met al een mooie avond. Op naar een vervolg!