Bibliocenter: Gratis computercursus Klik&Tik in Weert en Nederweert

WEERT/NEDERWEERT – Vind je computeren lastig? Is internet voor jou nog onbekend terrein? Wil je handiger worden in het werken met de computer? Er zijn steeds meer zaken die je via de computer moet regelen. Denk maar aan je bankzaken, spullen kopen, belastingaangifte doen of werk zoeken. Bij de bibliotheek kun je leren en oefenen hoe de computer en internet werkt. Meld je aan bij de balie van de bibliotheek.

Er zijn plaatsen vrij voor de cursus bij de bibliotheek in Weert en Nederweert. Klik&Tik is op donderdag van 10.00-11.30 uur bij Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250 en op dinsdag en woensdag van 10.00-11.30 uur bij Bibliocenter in Nederweert, Kapelaniestraat 8.

Met de cursus Klik&Tik leer je typen, e-mailen en internetten. Je krijgt stap voor stap uitleg hoe de pc en internet werkt. Je leert hoe je formulieren invult en websites leest. Je werkt in je eigen tempo en krijgt begeleiding. Klik&Tik is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de computer.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Bibliocenter. Telefoon 088-2432000. Vraag naar Els Meeuwissen [email protected] of Margriet Roost [email protected]