BAL geeft vrijwilligers Weert gratis toegang!

Basketbal Academie Limburg viert nationale vrijwilligersdag met alle vrijwilligers uit Weert!

Op 7 december is het nationale vrijwilligersdag! En omdat geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers wilt Basketbal Academie Limburg alle vrijwilligers uit de Gemeente Weert uitnodigen. Op 14 december speelt het Eredivisieteam een wedstrijd in de Eredivisie tegen Apollo uit Amsterdam. Die wedstrijd begint om 20 uur en wordt gespeeld in de prachtig vernieuwde sporthal Boshoven.

Ben jij vrijwilliger in een sportvereniging, carnavalsgroep, theatergezelschap of buurthuis (of misschien wel wat heel anders) en heb je zin in een leuk avondje uit? Meld je gratis met andere vrijwilligers aan via deze link en zorg dat je er bij bent!

Vorig artikelBurgemeester Schmalschläger in gesprek met woonwagenbewoners
Volgend artikelAc­tie­plan 1 mil­joen bo­men: kin­de­ren ge­ven goe­de voor­beeld