Kooken uit Budel is Ondernemer van het Jaar Cranendonck 2019

BUDEL – Op zaterdag 9 november 2019 organiseerde Kiwanis Cranendonck voor de 6e maal met succes de Verkiezing Ondernemer van het Jaar Cranendonck. En ditmaal ging Teun Kooken met interieurbouwbedrijf Kooken uit Budel als winnaar van de Ondernemersprijs naar huis.

Kooken BV is een interieurbouwbedrijf. Opgericht in 1994. Het bedrijf is gestart als eenmansbedrijf en inmiddels actief met twaalf medewerkers. Behalve het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten zijn klantgerichtheid en service belangrijke pijlers van het bedrijf. Daarbij timmert de nuchtere Teun Kooken flink aan de weg door innovatieve investeringen. En hoopt dat zijn droom – een nieuw eigen pand – in de nabije toekomst realiteit wordt. De jury stimuleert hem enorm door deze prijs aan hem toe te kennen. De andere, veelbelovende genomineerden waren BAIV B.V. en Van der Kruis Vakschilders uit Maarheeze.

Rabobank Verbindingsprijs
In een goed gevulde, onlangs vernieuwde Borgh in Budel, genoten de aanwezigen van een swingend en vlot gepresenteerd programma door presentator Richard de Hoop. De Rabobank Verbindingsprijs ging naar Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck. Met hun verbindende kracht zorgen zij er sinds een aantal jaren voor dat tal van carnavalsverenigingen een plek hebben om in een unieke samenwerking hun creaties te bouwen, en waarmee carnaval voor de regio behouden blijft. Naast deze stichting waren De Maaltijdservice en de Stichting Cranendonck Werkt! genomineerd voor de Verbindingsprijs.

Jongerencampus
De opbrengst van de verkiezingsavond gaat traditiegetrouw naar een maatschappelijk initiatief in Cranendonck. Kiwanis Cranendonck reikte op 9 november een cheque van maar liefst €15.000 uit aan Cordaad Welzijn/Jongerenwerk voor de Jongerencampus Babbelz. Met dit bedrag kunnen zij jongeren in Cranendonck verder ondersteunen in de ontwikkeling van hun talenten.

Teun Kooken was natuurlijk enorm blij met het behalen van de titel. Daarnaast gaven alle genomineerden aan het als een grote eer te beschouwen om voor de Ondernemersprijs of Verbindingsprijs in aanmerking te mogen komen. Kiwanis Cranendonck kijkt dan ook terug op een prachtige verkiezing waarmee wéér bewezen is dat Cranendonck tal van bijzondere bedrijven en samenwerkingsverbanden rijk is.