Gouverneur bezoekt dodenherdenking Nederweert

NEDERWEERT – Zaterdagmiddag werd de jaarlijkse Dodenherdenking in Nederweert gehouden. Speciaal voor deze gelegenheid was Gouverneur Theo Bovens van de provincie Limburg aanwezig. Ook burgemeester Birgit Op de Laak was voor het eerst aanwezig bij deze jaarlijkse ceremonie.

De herdenking werd geleid door de voorzitter van de Bond van Wapenbroeders, Ospel, dhr. Arie van der Lee. Harmonie St Joseph uit Nederweert zorgden voor de muzikale begeleiding. Door een delegatie van de Bond van Wapenbroeders, militaire en de scouting werden na de bijeenkomst bloemen gelegd. The ‘Last Post’ werd dit jaar gespeeld door trompettist Johan van Soest waarna er één minuut stilte was.

Foto’s: Jos Jonkers

Vorig artikelHockey: Jong Heren 1 Weert kampioen
Volgend artikelWeekkrabbel 45/52