Deze winter is ‘ROERMONDVOL licht’!

Lights On Parade Designer Outlet Roermond | fotograaf Marcel Krijgsman

ROERMOND – De drukbezochte Lights On Parade op vrijdag 8 november was een voorproefje van wat er deze winter in Roermond allemaal te beleven is. Nu de sfeerverlichting officieel is ontstoken begint een periode met grote en kleine evenementen en vooral veel gezelligheid onder het thema ‘ROERMONDVOL licht’.

Lichtfiguren op stelten, Percussie-band Samba Douro, twee dansgroepen van The Movement, circusentertainment act Circo di Strada, de Prinsenkapel van D’n Uul, VV de Hopsjlokkers en een groep kinderen verkleed als engel hebben meegetrokken in een parade van lichtjes van het Stationsplein naar het Designer Outlet Roermond. De parade was een groot succes met ruim 80 deelnemers en duizenden bezoekers. Bij het Designer Outlet Roermond was er een spectaculaire lichtshow en vuurwerk, waarna kinderen een gratis ritje konden maken in het reuzenrad.

De Lights On Parade was pas het begin
Kom deze winter naar Roermond voor de Sinterklaas en Kerst inkopen en laat je onderdompelen in gezelligheid. Maak een ritje in de happy train, verwelkom Sinterklaas op de Roerkade, doe een dansje met de danspieten, kijk naar waggelende ganzen die lopen op het ritme van de trom, dineer met 749 anderen in pop-up restaurant op een unieke locatie, ren voor het goede doel in een kerstmannenpak, beleef het kerstverhaal met de levende kerststal, maak gratis een kerststukje, ga op de foto met een van de metershoge lichtobjecten of luister naar spannende verhalen en leuke anekdotes van de verhalenverteller. Roermond is deze winter dé bestemming voor een compleet dagje uit.

Wintercampagne ‘ROERMONDVOL licht’
De sfeerverlichting, de metershoge lichtobjecten zoals de hamster met ski’s en de (muzikale) animatie in de binnenstad zorgen voor warmte en sfeer tijdens de donkere dagen. ‘ROERMONDVOL licht’ staat voor de prachtig verlichte stad en is een compleet winterprogramma met grote en kleine evenementen. Met de mediacampagne ‘ROERMONDVOL licht’ wordt Roermond neergezet als aantrekkelijke en bruisende winkelstad. Het is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.

Meer weten? Wil je meer weten over wat er deze winter in Roermond te doen is? Ga dan naar WeAreRoermond.com.

Vorig artikelBedrijfsbezoek wethouders aan Pouw Secundaire Bouwstoffen Weert
Volgend artikelStamtäöfelkes aflevering 70: Waat ‘ne Trappist al neet deut!