Update verbouwing Haaze-Hoof

opbrengst van deze dag 7.337,70 euro

NEDERWEERT – Op 6 oktober j.l. Organiseerde de Werkgroep Accommodatie Haaze-Hoof de Ospelse Dorpsdag. Er was een markt, een bakwedstrijd en de dag werd afgesloten met een veiling.

Het was een groot succes! Ondanks het slechte weer hebben we heel veel bezoekers gehad. De dames van het Eetpunt hadden voor een lekker kopje soep gezorgd, de Zonnebloem heeft de hele dag heerlijke wafels gebakken met meel uit molen de Korenbloem, en Scary Kids, DJ Diego en Slazh zorgden voor muzikale omlijsting. Blij en tevreden kijken wij terug op een geslaagde dag.

Wij bedanken pastoor Coumans, burgemeester op de Laak, (oud-) Prins Bert, Anneke v Heugten en Annie Brouns voor het jureren van de vele mooie baksels die meededen aan de bakwedstrijd. We bedanken alle standhouders en sponsoren voor hun bijdrage. Heel veel ondernemers uit Nederweert en Ospel hebben diensten en producten aangeboden voor de veiling. Daarnaast zijn er ook een aantal ondernemers die belangeloos een bedrag beschikbaar hebben gesteld t.b.v. de verbouwing van ons gemeenschapshuis. Voor een volledige lijst van alle ondernemers die bijgedragen hebben check de website www.haaze-hoof.nl Mede door hen kunnen wij melden dat de opbrengst van deze dag 7.337,70 euro is! Onze dank is groot!

Update Verbouwing Haaze-Hoof Ospel
Wat is er alweer veel gebeurd in het Haaze-Hoof! Buiten is de ijzeren balk geplaatst voor de nieuwe pui. Binnen is de beugelbaan zo goed als klaar, het is nu wachten op het moment tot ze droog is. Elke dag zijn er vrijwilligers in touw want de baan moet elke dag gewalst worden, anders droogt ze te hard. Alle zonnepanelen liggen op het dak en binnen is de elektricien hard aan het werk.

Elke dag weer kan men zien hoe hard het gaat. Mooi om te zien hoe hard er gewerkt wordt door de vele vrijwilligers. Inwoners van Ospel die zich inzetten om het gemeenschapshuis voor de kern te behouden. Dag in, dag uit zijn ze present. Alweer laten de burgers zien waar Ospel goed in is!

 

 

Vorig artikelVenlo krijgt grootste inland railterminal van Nederland
Volgend artikelRestaurant Flavours neemt bewust afscheid van Bib gourmand