‘Ikwordvrachtwagenchauffeur.nl’ regio event | Limburg

Door de aantrekkende economie is er een tekort aan vakbekwame chauffeurs ontstaan. Het project ‘ikwordvrachtwagenchauffeur.nl’ geeft mensen die er klaar voor zijn om vrachtwagenchauffeur te worden de kans om dit te realiseren. Vorig jaar maakten maar liefst 3.000 mensen hun droom waar: ze werden vrachtwagenchauffeur. Stap jij ook in?

Als je wilt doen wat je leuk vindt, maak er dan werk van!

Voor mensen die het leuk lijkt om van baan te veranderen en vrachtwagenchauffeur te worden bestaat er nu de mogelijkheid voor een opleiding met baangarantie als vrachtwagenchauffeur!

Een unieke kans:
– Je lesgeld wordt voor 85% vergoed.
– Je krijgt een baangarantie bij je nieuwe werkgever.
– Na je opleiding ga je direct aan de slag.

Pak jij die kans? Meer info en aanmelden
Op dinsdagavond 12 november 2019 zijn wij bij jou in de regio. Tijdens dit event kun je direct kennis maken met werkgevers uit de regio die op dit moment op zoek zijn naar chauffeurs. Een mooie kans om misschien een toekomstige werkgever te ontmoeten! Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden voor de bijeenkomst in Urmond vind je hier: www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin het programma en de locatie. Kom je ook?

Vorig artikelHerdenking Britse begraafplaats in Nederweert
Volgend artikelGenomineerden Rabobank Verbindingsprijs Cranendonck