Bedrijfsbezoek wethouders aan Sligro Weert

V.l.n.r. Hugo Zontrop, Accountmanager bedrijven / Coördinator binnenstad, wethouder Wendy van Eijk, wethouder Martijn van den Heuvel en Jan van Dam, vestigingsdirecteur Sligro Weert

WEERT – De ondernemers persoonlijk leren kennen om een goed beeld te krijgen van de economische situatie in Weert. Daar hebben wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel een speerpunt van gemaakt. Ze zijn daarom bijna wekelijks op bezoek bij een bedrijf. Deze keer bezocht men de Sligro Food Group in Weert. 

Wethouder Martijn van den Heuvel: ‘Interessant gesprek gevoerd met Jan van Dam, vestigingsdirecteur Sligro Weert over de ontwikkelingen op het gebied van horecagroothandels, arbeidsmarkt en de Weerter Boulevard, een mogelijk BIZ is daar interessant. Ook hebben we het gehad over de horeca en de ontwikkelingen in Weert’.

De praktijk laat zien dat de bedrijfsbezoeken waardevol en leerzaam zijn voor beide partijen. Naast enkele grootbedrijven kent Weert een ontzettend sterk en gevarieerd MKB. Vaak met klanten en een orderportefeuille tot ver buiten de regio. Vanuit Weert worden producten en diensten geleverd door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Vorig artikelUitzendschema TV-serie ‘Wat maakt Venlo…’
Volgend artikelSinterklaas en zijn zwarte Pieten blijven welkom in Weert