Peter Mols nieuwe fractievoorzitter CDA Weert

WEERT – De Weerter CDA-fractie heeft Peter Mols unaniem gekozen tot nieuwe fractievoorzitter. Hij neemt deze rol per 1 november 2019 over van Hendrik Stals, die sinds oktober 2012 de fractie leidde. Hendrik Stals blijft lid van de CDA-fractie en de gemeenteraad, maar wil meer tijd beschikbaar hebben voor zijn kinderen.

Peter Mols woont samen met zijn partner en twee kinderen in Altweerterheide. In het dagelijks leven is hij werkzaam als verzekeringsadviseur. Hij is lid van de Weerter gemeenteraad sinds de verkiezingen van maart 2018.

Jasper Heesakkers blijft het vicevoorzitterschap van de CDA-fractie voor zijn rekening nemen. Het CDA Weert dankt Hendrik Stals voor zijn jarenlange inzet als fractievoorzitter en wenst Peter Mols heel veel succes toe in zijn nieuwe rol.

Vorig artikelGrote rommelmarkt Leveroy op zondag 10 november
Volgend artikelLights On Parade start van wintercampagne Roermond!