Inwoners Weert winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

“Geluk valt precíes de juiste kant op”

AMSTERDAM, 28 oktober 2019 – Een grote verrassing voor dertien bewoners van de Pastoor Schippersstraat in Weert. Op hun postcode 6006 VL is de Buurt-Ton gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs van 100.000 euro met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
– 18.750 euro (1 winnaar)
– 12.500 euro (1 winnaar)
– 6.250 euro (11 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Hans (67) wint 12.500 euro en vertelt blij: “Ik speel al bijna vijfentwintig jaar mee en ben toevallig nét verhuisd. Het geluk valt dus precíes de juiste kant op. Dit bedrag komt goed uit: ik ga het gebruiken als investering in mijn woning.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Vorig artikelHuisartsenpraktijk Deckers te Haelen en CJG gaan samenwerken
Volgend artikelInval illegale sigarettenfabrieken in Weert, Stramproy en Roggel