Hockey heren Weert winnen met ruime cijfers

Archieffoto HV Weert | Jeem Sportsphotography

WEERT – Na de uitnederlaag tegen koploper Venlo vorige week, hebben de hockeyheren van Weert zich weten te herpakken door thuis van Best te winnen. Het duel dat nooit echt spannend werd eindigde in 6-0 voor de thuisploeg.

Weert kwam vroeg op voorsprong door een doelpunt van Pim Hendriks. Niet veel later verdubbelde Julius Stienen deze voorsprong door na een knappe solo overtuigend af te ronden. Nog voor rust was het opnieuw Julius Stienen die op aangeven van Dominic Vaes de 3-0 maakte.

In de tweede helft trok Weert deze lijn door. Dominic Vaes tekende voor de 4-0 en niet veel later scoorde hij met wat geluk via een stick van de tegenstander voor de 5-0. In de slotseconde scoorde  eerstejaars seniorenspeler Daan Verheul de 6-0 via een gesleepte strafcorner.

Door deze overwinning blijft Weert zesde in het algemeen klassement met in totaal 11 punten. De komende twee weken staan er twee lastige uitwedstrijden voor Weert op het programma. Allereerst gaan de Weertenaren op bezoek bij HC Eindhoven. De week erna staat de uitwedstrijd in Valkenswaard tegen HOD op het programma. Eindhoven en HOD staan gedeeld tweede met allebei 15 punten.

Vorig artikelFoto’s/video: Antje Festival
Volgend artikelWeert stad in het groen – 296/365