Terugblik: Keyport Symposium 10 oktober 2019

Keyportregio – Een terugblik: Donderdagmiddag 10 oktober. De zonovergoten Beach Club Degreez stroomt vol. Ruim 200 bestuurders, onderwijsvernieuwers en succesvolle ondernemers verzamelen zich. Het wordt een dynamische middag. Informatief én inspirerend, onder vakkundige leiding van Vivian Lataster.

Gé Moonen. “Er zitten hier zoveel toonaangevende bedrijven. Dat mogen we veel meer laten zien. Dat doen we tijdens het Symposium en met de lancering van het magazine Made in Keyport. Maar ook na 2020 als het eerste Routeplan afloopt en Keyport next level begint.“


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?
Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

BRONKeyport
Vorig artikelDeelname Weerterlandprijs
Volgend artikelVierde editie Wieërter Kwis aangekondigd: 14 maart 2020