Expositie Visual Storytelling St. Teuniskapel

ALTWEERTERHEIDE – De expositie Visual Storytelling is in het weekend van zaterdag 16 november en zondag 17 november te zien in de St. Teuniskapel. De tentoonstelling is het resultaat van de gelijknamige Masterclass 2019. De cursisten van fotograaf Theo Derksen laten hun fotografisch beeldverhaal zien. Dat kan een persoonlijk verhaal zijn of een maatschappelijk onderwerp. De tentoonstelling is gratis toegankelijk van 11 tot 16 uur. De St. Teuniskapel ligt in een prachtige bosrijke omgeving aan de Altweerterkapelstraat 6 in Weert.

Exposanten en thema’s
Zo verschillend als mensen zijn, zo uiteenlopend zijn de verhalen die de cursisten in foto’s laten zien.

De exposanten en de thema’s zijn: Riya Geboers met Olifantenpaadjes, Henk Heijnen met De wereld aan mijn voeten, Heleen Kunneman met Stuck, Gerty Louppen met Dbo zpv lffq b tfdsfu, Rein Reuter met Louis Davids op vier wielen en Gerty Verschueren met Nature nurture culture. Een aantal van hen is aanwezig bij de expositie en geeft graag toelichting. U bent van harte welkom.

Vorig artikelRogstaekers openen carnavalsseizoen 11 november in De Huiskamer
Volgend artikelGeslaagde boekpresentatie ‘De vergeten prinsessen van Thorn’