Van Mossel Autogroep betreedt Europese dealerholding top 50

Een auto van Van Mossel Autogroep. Fotografie: Dion Huiberts

WEERT/ROERMOND – Van Mossel Autogroep (vestigingen in onder meer Weert en Roermond) heeft een plek bemachtigd in de Europese dealerholding top 50.

Dat meldt WijLimburg. In het jaarlijkse overzicht van Automotive News Europe staat Van Mossel Autogroep op plek 16. Een mooie prestatie, zeker omdat het bedrijf in 2017 nog niet in de lijst terug te vinden was.

Omzet
Van Mossel Autogroep haalde in 2018 een omzet van 2,1 miljard euro. In totaal werden er 74.000 auto’s verkocht, waarvan 42.000 nieuwe en 32.000 gebruikte exemplaren. De beste Nederlandse autodealer is Pon Holdings op plaats 11. Op de eerste plek staat het Zwitserse Emil Frey met een omzet van 13,5 miljard euro.

Vorig artikelWeert onderuit tegen koploper
Volgend artikelMeer gezinnen in armoede in beeld dankzij Kledingdag