BAL met uitdaging naar Leiden toe

Weert – Het eerste team van Basketbal Academie Limburg is het seizoen sterk gestart. Met 2 overwinning en 2 verliespartijen is het team terug te vinden op een vijfde plek in de Dutch Basketball League. Zaterdagavond mag het team naar Leiden voor een confrontatie met Zorg & Zekerheid Leiden.

Gewonnen werd er al in Amsterdam en een week later ook in een bomvolle Sporthal Boshoven tegen Aris Leeuwarden. Afgelopen zaterdag had er gewonnen moeten worden van Den Helder Suns, ware het niet dat het jonge BAL een voorsprong van 13 punten liet verdwijnen. Zaterdag wacht Leiden, dat wist te winnen van landskampioen Zwolle en ook in Rotterdam met de buit er vandoor ging.

De mannen van Radenko Varagic staan voor een lastige opgave tegen het Leidse team dat zich deze zomer wist te versterken met 4 amerikanen en een Kroaat. De talenten zullen allen op hun best moeten spelen om kans te maken. De wedstrijd begint om 20 u en zal via deze link te vinden zijn.

Foto’s: Christian Aarts

Vorig artikelWeert stad in het groen – 286/365
Volgend artikelWeert stad in het groen – 287/365