Halloween: Gezellig griezelen in Weert

Foto: John van Hoef

WEERT – Ook dit jaar organiseert scouting St. Maarten weer een spannende Halloweentocht. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 oktober. Vanaf 18.00 uur vertrekken de jongste kinderen samen met hun ouders als eerste groep en om 22.00 uur vertrekt de laatste groep. De tocht is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar tot teenagers van circa 18 jaar.

De Halloweentocht wordt nog leuker wanneer je bent verkleed en geschminkt. Aan het einde van de tocht is er een griezelig, maar gezellig samenzijn, waarbij je van wat lekkers kan genieten.

Doe mee en meld je aan op www.scoutingstmaarten.nl. Aanmelden kan individueel, maar ook met het gezin of per vriendengroepje. Start- en eindlocatie is blokhut “De Speul” van scouting St. Maarten (Nazarethsteeg 27).