BAL werkt toe naar derde seizoensoverwinning

BAL op gedeeld tweede plaats!

Weert – Een ongekende start van de talenten van Basketbal Academie Limburg. Nadat de seizoensopening al werd gewonnen in Amsterdam delfde afgelopen zaterdag ook Aris Leeuwarden het onderspit. In een kolkend theater van de sport, sporthal Boshoven, zegevierde de Weerter ploeg met 74-62.

Trey Burch-Manning was de grote man voor de ploeg uit Weert. Met 21 punten leidde hij zijn team naar de overwinning. Ook Ivan Simic schoot met scherp en Roel van Overbeek strooide met assists. Verslag van die wedstrijd vind je hier.

Aanstaande zaterdag nemen de mannen van Radenko Varagic het op tegen Den Helder Suns. In de geledingen bij de Suns een aantal spelers met een Weerter verleden. Nino Gorissen, Yarick Brussen en Dyon Halman keren terug op voor hun vertrouwd terrein. Die wedstrijd begint om 20u in Sporthal Boshoven. In de afgelopen jaren altijd spannende wedstrijden, dus zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Foto’s: Christian Aarts

Vorig artikelDuurzaam project InduSym van start op Bedrijvenpark Pannenweg Nederweert
Volgend artikelMuziekevenement The Passion dit jaar in Roermond