Urbanus en CuBis

Ik werd hier fantastisch sympathiek uitgelachen!

WEERT – Cubis Weert heeft op 3 oktober de eerste theatervoorstelling van het nieuwe seizoen beleefd. Deze avond was gereserveerd voor een van onze bekendste zuiderburen, Urbanus. Zoals hij zelf na afloop zei: “Ik werd hier fantastisch sympathiek uitgelachen!”

Voor de CuBis gasten was er een mooie ontvangst, de voorstelling en na afloop gelegenheid om met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje van gedachten te wisselen. Kortom een geslaagde avond!

Cultuur & business
CuBis Weert is de businessclub met een warm hart voor het theater. Niet alleen theaterbezoeken maar ook bezoeken aan bedrijven van leden staan op het programma. Bezoek de website www.cubisweert.nl voor een overzicht van het programma 2019 / 2020. Interesse in het lidmaatschap? Stuur een mail naar [email protected] e

Foto’s: CuBis | Irene van Wel-Paquaij

Vorig artikelFototerugblik: Boekpresentatie Céline Peters-de Hoog
Volgend artikelHarmonie St. Jospeh 1880 op concours