Jeugdwedstrijd Hema IJzeren Man loop

WEERT – Op zondag 6 oktober is weer de maandelijkse Hema IJzeren Man loop in Weert. Dan kan elke senior 1,2,3,4, of 5 rondes van 3.5 km lopen. Je tijd wordt dan geregistreerd en de uitslag staat ’s middags op uitslagen.nl. Je loopt dan je eigen wedstrijd. Ben jij sneller dan de vorige keer?

Ook op 6 oktober organiseren wij tijdens de “Hema IJzeren Man Loop” een speciale jeugd-wedstrijd. Alle jongeren kunnen dan meedoen met de onderstaande afstanden. Voor iedere jongen of meisje die deelneemt is er een herinnering. Ook is er voor elke afstand een 1e, 2e en een 3e prijs, in de vorm van bekers. De jeugd van 1 t/m 9 jaar kan 1.3 km lopen. De 2.5 km is voor jeugd 6 t/m 12 jaar en de jeugd 8 t/m 17 jaar kan meedoen aan de 3.5 km. Voor zowel jongens als meisjes is er voor deze 3 afstanden een caterogie. Doe mee en maak kans op de vele prijzen . Inschrijfgeld voor de jeugd tot en met 12 jaar: € 2,00 voor 3.5 afstand € 2,50.

Voorinschrijven kan via de site van AV Weert.
De start is weer bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord Voorhoeveweg 2 in Weert.

Ook verdelen we weer veel tegoed bonnen onder de deelnemers. Zowel van Hema, Palmen Sport, Bacio en Zwembad de ijzeren Man. Tevens ding je mee, als je al meerdere keren bent geweest, voor de prachtige ATB, beschikbaar gesteld door Richard van Alphen Tweewielers.