Succesvolle CollegeTour Doospel

OSPEL- Dinsdag 1 oktober stond in het teken van de eerste College Tour in Ospel van de nieuwe burgemeester met haar wethouders en delegatie vanuit Gemeente Nederweert. Om 14.00  uur werden we ontvangen bij basisschool De Schrank waar de kinderen na een korte rondleiding de voorbereide vragen aan B&W konden stellen.

Rond 14.30 uur werd afgesloten door overhandiging van een 3-tal speelballen door de burgemeester aan de leerlingenraad. Vervolgens zijn we onder leiding van Henk Hermans de route vervolgd naar het WoZoCo. Tijdens deze wandelingen heeft het B&W de nodige historische gebeurtenissen de revue horen passeren.

Om 15.00 uur waren we te gast bij het WoZoCo waar een aantal bewoners aan het kienen waren. Nadat de ronde was afgemaakt hebben we onder het genot van een kop koffie en lekker stukje taart gesprekken gevoerd en vragen gesteld. Hierna zijn we rond de klok van 16.00 uur vervolgd naar M.F.A. Haaze-Hoof waar een aantal vrijwilligers bezig was met de werkzaamheden voor de toekomstige beugelbaan.

Om 16.30 uur was er gelegenheid voor alle om zijn of haar vragen te stellen en het gesprek aan te gaan. Als Dorpsraad Ospel kijken we terug op een geslaagde middag met vele positieve reacties en nieuwe informatie waar we als Ospel mee aan de slag kunnen.
Er komt nog een uitgebreid verslag van deze middag.

Leuk om te vermelden is dat de burgemeester nu ook Fan Van Doospel is.  Bij de uitreiking van het visie document Fan Van Doospel krreg onze nieuwe burgemeester een button opgespeld met dezelfde tekst.