A73: avond- en nachtafsluitingen tussen oprit (6) Boxmeer en afrit (9) Venray; (richting Venlo); 10-15 oktober 2019

VENRAY – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A73. Hierdoor is de A73 tussen oprit (6) Boxmeer en afrit (9) Venray in de richting van Venlo afgesloten vanaf 21.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur op donderdag 10 oktober, vrijdag 11 oktober en maandag 14 oktober 2019.

Tijdens de werkzaamheden zijn ook tussenliggende op- en afritten van de snelweg A73 afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Afsluiting A73 afrit (6) Boxmeer – afrit (9) Venray
Van donderdag 10 oktober 21.00 uur tot vrijdag 11 oktober 05.00 uur, vrijdag 11 oktober 21.00 uur tot zaterdag 12 oktober 05.00 uur en maandag 14 oktober 21.00 uur tot dinsdag 15 oktober 2019 05.00 uur is de A73 afgesloten op de volgende locaties:

oprit (6) Boxmeer
op- en afrit (7) Vierlingsbeek
op- en afrit (8) Venray-Noord
afrit (9) Venray
Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A73
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Vorig artikelMerknaam Océ verdwijnt na 92 jaar
Volgend artikelKoninklijke onderscheiding voor mevrouw Schram-Romeijn