Burendag buurtvereniging De Locht en De Viersprong

OSPEL – Dit jaar slaan buurtvereniging De Locht en De Viersprong de koppen bij elkaar en slaan de handen ineen om nog meer het buurtgevoel tot zijn recht te laten komen.

Zaterdag 28 september 2019 is het Burendag!

Locatie Jong Nederland Ospel Houwakker

Vanaf 14:30 zijn zowel buurtleden, alsook nieuwe/geïnteresseerden (toekomstige) leden, van harte welkom. Aanmelden is noodzakelijk.

We zullen ieder hartelijk verwelkomen en zorgen voor een prima ambiance waarin ieder, van jong tot oud, zich snel thuis zal voelen.

Ga HIER naar de poster >>

Zo zijn er tal van activiteiten, denk daarbij aan gezelschapsspellen, knutselen, springkussen of neem deel aan een dansworkshop. Uiteraard is er een DJ aanwezig welke zorgt voor de juiste muzikale omlijsting die de sfeer ten goede komt.

Er is voldoende gelegenheid met elkaar verhalen en gesprekken uit te wisselen onder het genot van een drankje. Tot slot zorgen we dat ieder buikje gevuld huiswaarts kan keren.

Gezelligheid en genieten staat voorop en voor ieders wat wils. Het beloofd een buurtvolle dag te worden en kijken uit naar een grootse opkomst.

Tevens hebben we ons als buurtvereniging De Locht en De Viersprong aangemeld als ‘De Gezelligste Straat van OSPEL’ (Gemeente Nederweert).

Hopende je hiermee voldoende te hebben bericht. Bij vragen of opmerkingen hoor ik graag.

Met vriendelijke groet,
Ramon Vaes
+31 6 23736708