Rotary schenkt 2.150 euro aan intocht van Sinterklaas

8e editie Gotcha-Rotary Filmavond voor het goede doel

WEERT – Gisteravond organiseerde Rotary Club Weert voor de achtste keer de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema. De opbrengst van de film (€ 2.150,-) ging ook dit jaar weer naar de intocht in Weert van Sint Nicolaas. Dit vindt plaats in november en wordt georganiseerd door de Stichting Sint Nicolaas Weert.

Dit jaar viel de keuze op de film Au bout des doigts, over een Franse jongeman uit een arm gezin met een alleenstaande moeder en die de eerste schreden zet op het criminele pad. Via zijn excellente pianospel krijgt hij een nieuwe kans, maar of hij deze ook grijpt?.

De ontvangst  bij Gotcha Cinema was geheel in stijl met een rode loper en society fotograaf. De organisatie van deze avond was in handen van Rotary Club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema.

Rotary Club Weert is onderdeel van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat onder meer een goede onderlinge verstandhouding en vrede nastreeft door een wereldomvattende kameraadschap van mensen. Meer informatie over het goede doel kunt u vinden op www.sintnicolaasweert.nl en over Rotary Club Weert op www.rotary.nl/weert

Foto’s: Riet Galesloot

Vorig artikelWeert stad in het groen – 269/365
Volgend artikelIllusionist Nigel Otermans goochelt Weerter kermis open