Illusionist Nigel Otermans goochelt Weerter kermis open

kermisvrijdag om 19.00 uur

WEERT – Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen, Nigel Otermans, opent dit jaar samen met het Stadsgilde en Stedelijke Harmonie St. Antonius de Weerter kermis.

De liefde voor goochelen begon bij Nigel Otermans op 11 jarige leeftijd. Toen een vriend een truc liet zien was hij helemaal verkocht. Sinds dat moment is Nigel dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen en Finalist bij Kunstbende Theater. Ook treedt hij wekelijks op en heeft hij in de bioscoopfilm: “Circus Noël” gespeeld als illusionist.

Je kan hem waarschijnlijk kennen van de “Medammecour on tour”” waarmee hij in alle Limburgse theaters heeft gestaan. Ook was hij leerling van de Philips van Horne in Weert. Vrijdag 19:00 uur zal hij bij de officiële opening zijn goochelkunsten vertonen!

Foto: Irene van Wel

Vorig artikelRotary schenkt 2.150 euro aan intocht van Sinterklaas
Volgend artikelDagkrabbel 269/365